1-Sensor PL 315/433 Mhz

1-Sensor PL 315/433 Mhz
1-Sensor PL 315/433 Mhz
1-Sensor PL 315/433 Mhz
1-Sensor PL 315/433 Mhz
1-Sensor PL 315/433 Mhz
1-Sensor PL 315/433 Mhz
1-Sensor PL 315/433 Mhz
1-Sensor PL 315/433 Mhz

PROGRAMOZHATÓ UNIVERZÁLIS TPMS ÉRZÉKELŐ
Az Autel 1-Sensor PL előre programozott a legtöbb európai járműhöz és újraprogramozható a legmagasabb szintű ipari járműlefedettséggel. Az exkluzív, szabadalmaztatott PRESS kioldószelepszár-kialakítás lehetővé teszi a gumi- és fémszelepszárak szabad kézi cseréjét, anélkül, hogy szerszámra lenne szükség az érzékelőfej rögzítéséhez. Az 1-Sensor PL 100%-ban újraprogramozható, és a legfrissebb járműlefedettséget kínálja, mivel az Autel vezeték nélküli programozó eszközzel gyorsan frissíthető.

9 396 Ft + ÁFA
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Specifikációk
Tartozékok
Letöltések
Részletek


ELŐRE PROGRAMOZOTT, FIT AND GO


Az Autel 1-Sensor PL könnyen használható és költséghatékony szükséglet bármely TPMS-javítást végző műhely számára. Bolti szinten a Fit-And-Go megoldás használata alacsonyabb költségeket és nagyobb telepítési hatékonyságot jelent.

ÚJRA PROGRAMOZHATÓ 99%-OS GÉPJÁRMŰ FEDÉSSEL

 

Az Autel legújabb TPMS-eszközeivel újraprogramozható 1-Sensor PL 99%-os járműlefedettséget biztosít, lehetővé téve az üzletek számára, hogy szinte minden TPMS-sel felszerelt járművet szervizeljenek, így nagyobb bevételi forrást biztosítanak.

MAXIMÁLIS JELERŐSSÉG VEZETÉK NÉLKÜLI PROGRAMOZÁS


Az érzékelő rendkívüli jelerőssége lehetővé teszi az Autel 1-Sensor PL vezeték nélküli egyszerű programozását, még akkor is, ha az érzékelők már fel vannak szerelve a kerékre. Erős jelerősség mellett most akár 20 érzékelő programozható egy munkamenetben az Autel ITS600-zal. Az Autel 1-Sensor PL 100%-ban klónozható. Nincs szükség újratanulásra, ha az 1-Sensor PL-t az eredeti szenzorazonosítóval klónozzák, és ugyanabba a pozícióba helyezik.

  KIVÁLÓ AKKUMULÁTOR MEGBÍZHATÓSÁG
  ALACSONYABB ÉRZÉKELŐ SÚLY

   

  A legjobb minőségű anyagokkal és a fejlett TPMS technológiával az Autel 1-Sensor PL kiváló akkumulátor-élettartamot és megbízhatóságot biztosít, hogy megfeleljen az OE érzékelő akkumulátorának teljesítményének. Az 1-Sensor PL test súlya mindössze 12 g, így jelentősen könnyebb, mint a legtöbb érzékelő a piacon, ami jobb szenzorstabilitást és teljesítményt biztosít.

   

  EXKLUZÍV PRESS RELEASE
  CSERÉLHETŐ SZELEPSZÁRAK

   

  A szabadalmaztatott kioldó szelep kialakítás lehetővé teszi a cserélhető gumi és fém szelepek egyszerű cseréjét ugyanabban az érzékelőfejben, kézzel, szelepillesztő szerszám nélkül. Egyszerűen kattintson be és nyomja ki. A TPMS érzékelők telepítése még soha nem volt ilyen egyszerű.

  SAE TESZT ÉS TANÚSÍTVÁNY
  SZIGORÚ MINŐSÉGELLENŐRZÉS


  Az Autel kiváló minőségű 1-Sensor PL-t tesztelték és tanúsították, hogy megfeleljen a J2657 SAE ipari szabványnak. Az AUTEL garantálja, hogy az 1-Sensor PL gyártási hibáktól mentes 24 hónapig vagy 40 000 km-ig, attól függően, hogy melyik következik be előbb. Minden Autel 1-Sensor PL sorozatszámmal rendelkezik a minőségellenőrzés érdekében. A sorozatszám az érzékelőre van nyomtatva, vagy az Autel TPMS eszközökkel leolvasható. A sorozatszámmal az Autel nyomon követheti az érzékelő minőségét a gyári gyártásból, hogy csak a legjobb minőségű alkatrészeket szerelje be.

  Adatok
  Specifikációk

   

   

  Akkumulátor élettartam 4 év
  Működési hőmérséklet -40°C - +125°C
  Tárolási hőmérséklet -40°C - +125°C (ajánlott: ≤35°C)
  Páratartalom  ≤90%
  Működési frekvencia 433 MHz / 315 MHz
  Nyomástartalom 0 to 800 kPa
  Nyomásmérés pontossága ±10 kPa
  Hőmérsékletmérés tartomány -40°C to +125°C
  Hőmérsékletmérés pontosság ±5°C
  G szensor pontosság ±15%
  Akkumulátor 3.0 V
  Méretek 54.2 mm x 29.4 mm x 19.1 mm 
  Súly (szelep nélkül) 12 g  Tartozékok

  Letöltések
  Gyors útmutató QuickGuide
  Funkció lista Function list
  Webáruház készítés